Om Pastor-listen

Alle medlemmer på Pastor-listen er præster i folkekirken og skal godkendes, før de optages på listen. Dette sker for at sikre, at vi kan drøfte tingene i en sikker og tryg atmosfære. I tillid til hinanden skal vi kunne sige alt og spørge om alt, velvidende at kun kollegaer lytter med.

Pastor-listen skal bruges til samtale mellem præster om alt det, som præster beskæftiger sig med. Pastor-listen er til inspiration, vidensdeling, kollegial samtale mm. Diskussioner - også om det, som man er uenige om - er velkomne, så længe man diskuterer sagligt og høfligt. (Læs i FAQen om Pastor-listens formål og regler).

Udover samtalen findes der et stort resurse-område med over 17.000 artikler omfattende prædikener, liturgiforslag, lejlighedstaler, undervisnings-ideer, sange, salmer mm.

Flere end 1100 folkekirkepræsters livlige samtale via email, samt samtale-arkiv og resurse-område udgør tilsammen et meget aktivt virtuelt konvent og et stærkt værktøj i præstearbejdet. Samarbejdet er uafhængig af kirkeministerium, kirkenettet og kirkeårsportalen.

Administrator: Stefan Klit Søndergaard, Broager, skls@km.dk.

Resurser bestyres af Flemming O. Nielsen. Blovstrød